Alles

Waar te ️ onze ervaringen worden met de dag intenser. Je hooked alles in…

See this on Instagram

Waar te beginnen… ️ onze ervaringen worden met de dag intenser. Je hooked alles in één. Naast jou val ik in slaap vol enthousiasme om de volgende ochtend mijn ogen te openen en als eerste aanblik jou weer te zien. Ik denk dat ik droom, dag en nacht, maar mijn hart weet dat dit allemaal echt is. Dank je lieverd, dat je mijn leven zo veel meerwaarde geeft door er te zijn, op alle mogelijke manieren! ️ #alleenmaarliefde #lady friend #lady #liefde #verbinding #alles #knus #relatie #connectie

A put up shared by @mrsnewcom

Waar te beginnen… ️ onze ervaringen worden met de dag intenser. Je hooked alles in één. Naast jou val ik in slaap vol enthousiasme om de volgende ochtend mijn ogen te openen en als eerste aanblik jou weer te zien. Ik denk dat ik droom, dag en nacht, maar mijn hart weet dat dit allemaal echt is. Dank je lieverd, dat je mijn leven zo veel meerwaarde geeft door er te zijn, op alle mogelijke manieren! ️ #alleenmaarliefde #lady friend #lady #liefde #verbinding #alles #knus #relatie #connectie

Back to top button